Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмету закупівлі та його очікуваної вартості: від 25.07.2022 р

1. Найменування предмету закупівлі:  М’ясо,  код ДК 021:2015 – 1511 (М’ясо яловичина, м’ясо свинина, печінка яловича)

Номер оголошення в електронній системі закупівель: UA-2022-07-21-006745-a

1.Обгрунтування технічних та якісних характеристик предмету закупівлі:  Технічні та якісні характеристики предмета закупівлі визначені у додатку 3 до тендерної документації та встановлені з метою забезпечення лікувально-профілактичним харчуванням персоналу відповідно до вимог діючого законодавства, нормативно-правових актів і нормативних документів до показників якості та безпеки харчових продуктів, пакування, маркування, транспортування, приймання та зберігання.

2.Обгрунтування очікуваної вартості предмету закупівлі:

Очікувана вартість предмета закупівлі: 1 977 000,00 грн (один мільйон дев’ятсот сімдесят сім тисяч грн. 00 коп.) з ПДВ.

Визначення очікуваної вартості предмета закупівлі виконано відповідно до пункту 3 розділу ІІІ Примірної методики визначення очікуваної вартості предмета закупівлі, затвердженої наказом Міністерства розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України від 18.02.2020 № 275 (зі змінами) (далі — Методика), а саме: методом порівняння ринкових цін на підставі даних ринку, а саме загальнодоступної відкритої інформації про ціни та інформації з отриманих цінових пропозицій та прайс-листів на момент вивчення ринку.

 

2. Найменування предмету закупівлі: Овочі, фрукти та горіхи, код ДК 021:2015 – 0322 (цибуля ріпчаста, капуста білоголова, буряк столовий, морква, часник, лимони, яблука)

Номер оголошення в електронній системі закупівель: UA-2022-07-22-005105-a

1. Обгрунтування технічних та якісних характеристик предмету закупівлі:  Технічні та якісні характеристики предмета закупівлі визначені у додатку 3 до тендерної документації та встановлені з метою забезпечення лікувально-профілактичним харчуванням персоналу відповідно до вимог діючого законодавства, нормативно-правових актів і нормативних документів до показників якості та безпеки харчових продуктів, пакування, маркування, транспортування, приймання та зберігання.

2.Обгрунтування очікуваної вартості предмету закупівлі:

Очікувана вартість предмета закупівлі: 653 650,00 грн (шістсот п’ятдесят три  тисячі шістсот п’ятдесят грн. 00 коп.) з ПДВ.

Визначення очікуваної вартості предмета закупівлі виконано відповідно до пункту 3 розділу ІІІ Примірної методики визначення очікуваної вартості предмета закупівлі, затвердженої наказом Міністерства розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України від 18.02.2020 № 275 (зі змінами) (далі — Методика), а саме: методом порівняння ринкових цін на підставі даних ринку, а саме загальнодоступної відкритої інформації про ціни та інформації з отриманих цінових пропозицій та прайс-листів на момент вивчення ринку.

 

3. Найменування предмету закупівлі: Зернові культури та картопля, код ДК 021:2015-0321 (Картопля)

Номер оголошення в електронній системі закупівель: UA-2022-07-22-005606-a

1.Обгрунтування технічних та якісних характеристик предмету закупівлі:  Технічні та якісні характеристики предмета закупівлі визначені у додатку 3 до тендерної документації та встановлені з метою забезпечення лікувально-профілактичним харчуванням персоналу відповідно до вимог діючого законодавства, нормативно-правових актів і нормативних документів до показників якості та безпеки харчових продуктів, пакування, маркування, транспортування, приймання та зберігання.

2.Обгрунтування очікуваної вартості предмету закупівлі:

Очікувана вартість предмета закупівлі: 360 000,00 грн  (триста шістдесят тисяч грн. 00 коп.) з ПДВ.

Визначення очікуваної вартості предмета закупівлі виконано відповідно до пункту 3 розділу ІІІ Примірної методики визначення очікуваної вартості предмета закупівлі, затвердженої наказом Міністерства розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України від 18.02.2020 № 275 (зі змінами) (далі — Методика), а саме: методом порівняння ринкових цін на підставі даних ринку, а саме загальнодоступної відкритої інформації про ціни та інформації з отриманих цінових пропозицій та прайс-листів на момент вивчення ринку.

 

4. Найменування предмету закупівлі: Продукція борошномельно-круп’яної промисловості,  код ДК 021:2015 – 1564 (Борошно пшеничне вищого ґатунку та крупи вагові: гречана, пшенична, ячмінна, вівсяні пластівці, пшоно, перлова, манна, рис шліфований)

Номер оголошення в електронній системі закупівель: UA-2022-07-25-003023-a

1. Обгрунтування технічних та якісних характеристик предмету закупівлі:  Технічні та якісні характеристики предмета закупівлі визначені у додатку 3 до тендерної документації та встановлені з метою забезпечення лікувально-профілактичним харчуванням персоналу відповідно до вимог діючого законодавства, нормативно-правових актів і нормативних документів до показників якості та безпеки харчових продуктів, пакування, маркування, транспортування, приймання та зберігання.

2.Обгрунтування очікуваної вартості предмету закупівлі:

Очікувана вартість предмета закупівлі: 633 400,00 грн (Шістсот тридцять три тисячі чотириста гривень 00 коп) з ПДВ.

Визначення очікуваної вартості предмета закупівлі виконано відповідно до пункту 3 розділу ІІІ Примірної методики визначення очікуваної вартості предмета закупівлі, затвердженої наказом Міністерства розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України від 18.02.2020 № 275 (зі змінами) (далі — Методика), а саме: методом порівняння ринкових цін на підставі даних ринку, а саме загальнодоступної відкритої інформації про ціни та інформації з отриманих цінових пропозицій та прайс-листів на момент вивчення ринку.

 

5. Найменування предмету закупівлі:  Молоко та вершки,  код ДК 021:2015 – 1551 (Молоко пастеризоване)

Номер оголошення в електронній системі закупівель: UA-2022-07-25-003262-a

1.Обгрунтування технічних та якісних характеристик предмету закупівлі:  Технічні та якісні характеристики предмета закупівлі визначені у додатку 3 до тендерної документації та встановлені з метою забезпечення лікувально-профілактичним харчуванням персоналу відповідно до вимог діючого законодавства, нормативно-правових актів і нормативних документів до показників якості та безпеки харчових продуктів, пакування, маркування, транспортування, приймання та зберігання.

2.Обгрунтування очікуваної вартості предмету закупівлі:

Очікувана вартість предмета закупівлі: 387 500,00 грн (Триста вісімдесят сім тисяч п’ятсот гривень 00 коп) з ПДВ.

Визначення очікуваної вартості предмета закупівлі виконано відповідно до пункту 3 розділу ІІІ Примірної методики визначення очікуваної вартості предмета закупівлі, затвердженої наказом Міністерства розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України від 18.02.2020 № 275 (зі змінами) (далі — Методика), а саме: методом порівняння ринкових цін на підставі даних ринку, а саме загальнодоступної відкритої інформації про ціни та інформації з отриманих цінових пропозицій та прайс-листів на момент вивчення ринку.

 

6. Найменування предмету закупівлі:  М'ясопродукти,  код ДК 021:2015 – 1513 (Ковбаси напівкопчені 1 гатунку)

Номер оголошення в електронній системі закупівель: UA-2022-07-25-004951-a

1.Обгрунтування технічних та якісних характеристик предмету закупівлі:  Технічні та якісні характеристики предмета закупівлі визначені у додатку 3 до тендерної документації та встановлені з метою забезпечення лікувально-профілактичним харчуванням персоналу відповідно до вимог діючого законодавства, нормативно-правових актів і нормативних документів до показників якості та безпеки харчових продуктів, пакування, маркування, транспортування, приймання та зберігання.

2.Обгрунтування очікуваної вартості предмету закупівлі:

Очікувана вартість предмета закупівлі: 840 000,00 грн (Вісімсот сорок тисяч  гривень 00 коп) з ПДВ.

Визначення очікуваної вартості предмета закупівлі виконано відповідно до пункту 3 розділу ІІІ Примірної методики визначення очікуваної вартості предмета закупівлі, затвердженої наказом Міністерства розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України від 18.02.2020 № 275 (зі змінами) (далі — Методика), а саме: методом порівняння ринкових цін на підставі даних ринку, а саме загальнодоступної відкритої інформації про ціни та інформації з отриманих цінових пропозицій та прайс-листів на момент вивчення ринку.

Розділ: