1. Найменування предмету закупівлі: Продукція борошномельно-круп’яної промисловості, код ДК 021:2015–1564 (Борошно пшеничне вищого ґатунку та крупи вагові: гречана, пшенична, ячмінна, вівсяні пластівці, пшоно, перлова, манна, рис шліфований)
Номер оголошення в електронній системі закупівель: UA-2022-08-18-010006-a
1. Обгрунтування технічних та якісних характеристик предмету закупівлі: Технічні та якісні характеристики предмета закупівлі визначені у додатку 3 до тендерної документації та встановлені з метою забезпечення лікувально-профілактичним харчуванням персоналу відповідно до вимог діючого законодавства, нормативно-правових актів і нормативних документів до показників якості та безпеки харчових продуктів, пакування, маркування, транспортування, приймання та зберігання.
2.Обгрунтування очікуваної вартості предмету закупівлі: Очікувана вартість предмета закупівлі: 496 812,00 грн (чотириста дев’яносто шість тисяч вісімсот дванадцять гривень 00 коп) з ПДВ.
Визначення очікуваної вартості предмета закупівлі виконано відповідно до пункту 3 розділу ІІІ Примірної методики визначення очікуваної вартості предмета закупівлі, затвердженої наказом Міністерства розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України від 18.02.2020 № 275 (зі змінами) (далі — Методика), а саме: методом порівняння ринкових цін на підставі даних ринку, а саме загальнодоступної відкритої інформації про ціни та інформації з отриманих цінових пропозицій та прайс-листів на момент вивчення ринку.
2. Найменування предмету закупівлі: Сплави, код ДК 021:2015 – 1462 (Кулі)
Номер оголошення в електронній системі закупівель: UA-2022-08-18-004601-a
1.Обгрунтування технічних та якісних характеристик предмету закупівлі: Технічні та якісні характеристики предмета закупівлі визначені у додатку 2 до тендерної документації та встановлені відповідно до вимог технологічного процесу виробництва.
2.Обгрунтування очікуваної вартості предмету закупівлі: Очікувана вартість предмета закупівлі: 143 712,00 грн (сто сорок три тисячі сімсот дванадцять грн. 00 коп.) з ПДВ.
Визначення очікуваної вартості предмета закупівлі виконано відповідно до пункту 3 розділу ІІІ Примірної методики визначення очікуваної вартості предмета закупівлі, затвердженої наказом Міністерства розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України від 18.02.2020 № 275 (зі змінами) (далі — Методика), а саме: методом порівняння ринкових цін на підставі даних ринку, а саме загальнодоступної відкритої інформації про ціни та інформації з отриманих цінових пропозицій та прайс-листів на момент вивчення ринку.
3. Найменування предмету закупівлі: Сплави, код ДК 021:2015 – 1462 (Кулі)
Номер оголошення в електронній системі закупівель:UA-2022-08-18-007824-a
1.Обгрунтування технічних та якісних характеристик предмету закупівлі: Технічні та якісні характеристики предмета закупівлі визначені у додатку 2 до тендерної документації та встановлені відповідно до вимог технологічного процесу виробництва.
2.Обгрунтування очікуваної вартості предмету закупівлі: Очікувана вартість предмета закупівлі: 4 790 400,00 грн (чотири мільйони сімсот дев’яносто тисяч чотириста грн. 00 коп.) з ПДВ.
Визначення очікуваної вартості предмета закупівлі виконано відповідно до пункту 3 розділу ІІІ Примірної методики визначення очікуваної вартості предмета закупівлі, затвердженої наказом Міністерства розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України від 18.02.2020 № 275 (зі змінами) (далі — Методика), а саме: методом порівняння ринкових цін на підставі даних ринку, а саме загальнодоступної відкритої інформації про ціни та інформації з отриманих цінових пропозицій та прайс-листів на момент вивчення ринку.
4. Найменування предмету закупівлі: Нафта і дистиляти, код ДК 021:2015 – 0913 (Паливо дизельне підвищеної якості ЄВРО5-ВО, згідно ДСТУ 7688:2015)
Номер оголошення в електронній системі закупівель: UA-2022-08-18-008731-a
1.Обгрунтування технічних та якісних характеристик предмету закупівлі:Технічні та якісні характеристики предмета закупівлі визначені у додатку 3 до тендерної документації та встановлені відповідно до вимог технологічного процесу виробництва.
2.Обгрунтування очікуваної вартості предмету закупівлі: Очікувана вартість предмета закупівлі: 18 692 967,50 грн (вісімнадцять мільйонів шістсот дев’яносто дві тисячі дев’ятсот шістдесят сім грн 50 коп.) з ПДВ.
Визначення очікуваної вартості предмета закупівлі виконано відповідно до пункту 3 розділу ІІІ Примірної методики визначення очікуваної вартості предмета закупівлі, затвердженої наказом Міністерства розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України від 18.02.2020 № 275 (зі змінами) (далі — Методика), а саме: методом порівняння ринкових цін на підставі даних ринку, а саме загальнодоступної відкритої інформації про ціни та інформації з отриманих цінових пропозицій та прайс-листів на момент вивчення ринку
5. Найменування предмету закупівлі: Продукція тваринництва та супутня продукція, код ДК 021:2015 – 0314 (Яйця курячі)
Номер оголошення в електронній системі закупівель: UA-2022-08-18-009547-a
1.Обгрунтування технічних та якісних характеристик предмету закупівлі: Технічні та якісні характеристики предмета закупівлі визначені у додатку 3 до тендерної документації та встановлені з метою забезпечення лікувально-профілактичним харчуванням персоналу відповідно до вимог діючого законодавства, нормативно-правових актів і нормативних документів до показників якості та безпеки харчових продуктів, пакування, маркування, транспортування, приймання та зберігання.
2.Обгрунтування очікуваної вартості предмету закупівлі: Очікувана вартість предмета закупівлі: 76 800,00 грн (Сімдесят шість тисяч вісімсот гривень 00 коп) з ПДВ.
Визначення очікуваної вартості предмета закупівлі виконано відповідно до пункту 3 розділу ІІІ Примірної методики визначення очікуваної вартості предмета закупівлі, затвердженої наказом Міністерства розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України від 18.02.2020 № 275 (зі змінами) (далі — Методика), а саме: методом порівняння ринкових цін на підставі даних ринку, а саме загальнодоступної відкритої інформації про ціни та інформації з отриманих цінових пропозицій та прайс-листів на момент вивчення ринку.
6. Найменування предмету закупівлі: Бурове обладнання, код ДК 021:2015-4313 (Хвостовик, пневмоударник, штанга бурова, коронка бурова)
Номер оголошення в електронній системі закупівель: UA-2022-08-19-007979-a
1.Обгрунтування технічних та якісних характеристик предмету закупівлі: Технічні та якісні характеристики предмета закупівлі визначені у додатку 2 до тендерної документації та встановлені відповідно до вимог технологічного процесу виробництва.
2.Обгрунтування очікуваної вартості предмету закупівлі: Очікувана вартість предмета закупівлі: 2 549 304,00 грн (два мільйони п`ятсот сорок дев`ять тисяч триста чотири грн., 00 коп.) з ПДВ.
Визначення очікуваної вартості предмета закупівлі виконано відповідно до пункту 3 розділу ІІІ Примірної методики визначення очікуваної вартості предмета закупівлі, затвердженої наказом Міністерства розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України від 18.02.2020 № 275 (зі змінами) (далі — Методика), а саме: методом порівняння ринкових цін на підставі даних ринку, а саме загальнодоступної відкритої інформації про ціни та інформації з отриманих цінових пропозицій та прайс-листів на момент вивчення ринку.
7. Найменування предмету закупівлі: Макаронні вироби, код ДК 021:2015-1585 (Макаронні вироби виготовлені із твердої пшениці в/г)
Номер оголошення в електронній системі закупівель: UA-2022-08-19-008542-a
1.Обгрунтування технічних та якісних характеристик предмету закупівлі: Технічні та якісні характеристики предмета закупівлі визначені у додатку 3 до тендерної документації та встановлені з метою забезпечення лікувально-профілактичним харчуванням персоналу відповідно до вимог діючого законодавства, нормативно-правових актів і нормативних документів до показників якості та безпеки харчових продуктів, пакування, маркування, транспортування, приймання та зберігання.
2.Обгрунтування очікуваної вартості предмету закупівлі: Очікувана вартість предмета закупівлі: 30 750,00 грн (Тридцять тисяч сімсот п’ятдесят гривень 00 коп) з ПДВ.
Визначення очікуваної вартості предмета закупівлі виконано відповідно до пункту 3 розділу ІІІ Примірної методики визначення очікуваної вартості предмета закупівлі, затвердженої наказом Міністерства розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України від 18.02.2020 № 275 (зі змінами) (далі — Методика), а саме: методом порівняння ринкових цін на підставі даних ринку, а саме загальнодоступної відкритої інформації про ціни та інформації з отриманих цінових пропозицій та прайс-листів на момент вивчення ринку.
8. Найменування предмету закупівлі: Макаронні вироби, код ДК 021:2015-1585 (Макаронні вироби виготовлені із твердої пшениці в/г)
Номер оголошення в електронній системі закупівель: UA-2022-08-19-008542-a
1.Обгрунтування технічних та якісних характеристик предмету закупівлі: Технічні та якісні характеристики предмета закупівлі визначені у додатку 3 до тендерної документації та встановлені з метою забезпечення лікувально-профілактичним харчуванням персоналу відповідно до вимог діючого законодавства, нормативно-правових актів і нормативних документів до показників якості та безпеки харчових продуктів, пакування, маркування, транспортування, приймання та зберігання.
2.Обгрунтування очікуваної вартості предмету закупівлі: Очікувана вартість предмета закупівлі: 30 750,00 грн (Тридцять тисяч сімсот п’ятдесят гривень 00 коп) з ПДВ.
Визначення очікуваної вартості предмета закупівлі виконано відповідно до пункту 3 розділу ІІІ Примірної методики визначення очікуваної вартості предмета закупівлі, затвердженої наказом Міністерства розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України від 18.02.2020 № 275 (зі змінами) (далі — Методика), а саме: методом порівняння ринкових цін на підставі даних ринку, а саме загальнодоступної відкритої інформації про ціни та інформації з отриманих цінових пропозицій та прайс-листів на момент вивчення ринку.
9. Найменування предмету закупівлі: Макаронні вироби, код ДК 021:2015-1585 (Макаронні вироби виготовлені із твердої пшениці в/г)
Номер оголошення в електронній системі закупівель: UA-2022-08-19-008542-a
1.Обгрунтування технічних та якісних характеристик предмету закупівлі: Технічні та якісні характеристики предмета закупівлі визначені у додатку 3 до тендерної документації та встановлені з метою забезпечення лікувально-профілактичним харчуванням персоналу відповідно до вимог діючого законодавства, нормативно-правових актів і нормативних документів до показників якості та безпеки харчових продуктів, пакування, маркування, транспортування, приймання та зберігання.
2.Обгрунтування очікуваної вартості предмету закупівлі: Очікувана вартість предмета закупівлі: 30 750,00 грн (Тридцять тисяч сімсот п’ятдесят гривень 00 коп) з ПДВ.
Визначення очікуваної вартості предмета закупівлі виконано відповідно до пункту 3 розділу ІІІ Примірної методики визначення очікуваної вартості предмета закупівлі, затвердженої наказом Міністерства розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України від 18.02.2020 № 275 (зі змінами) (далі — Методика), а саме: методом порівняння ринкових цін на підставі даних ринку, а саме загальнодоступної відкритої інформації про ціни та інформації з отриманих цінових пропозицій та прайс-листів на момент вивчення ринку.
10. Найменування предмету закупівлі: М’ясо, код ДК 021:2015 – 1511 (М’ясо яловичина, м’ясо свинина, печінка яловича)
Номер оголошення в електронній системі закупівель: UA-2022-08-19-008213-a
1.Обгрунтування технічних та якісних характеристик предмету закупівлі: Технічні та якісні характеристики предмета закупівлі визначені у додатку 3 до тендерної документації та встановлені з метою забезпечення лікувально-профілактичним харчуванням персоналу відповідно до вимог діючого законодавства, нормативно-правових актів і нормативних документів до показників якості та безпеки харчових продуктів, пакування, маркування, транспортування, приймання та зберігання.
2.Обгрунтування очікуваної вартості предмету закупівлі: Очікувана вартість предмета закупівлі: 1 674 750,00 грн (один мільйон шістсот сімдесят чотири тисячі сімсот п’ятдесят грн. 00 коп.) з ПДВ.
Визначення очікуваної вартості предмета закупівлі виконано відповідно до пункту 3 розділу ІІІ Примірної методики визначення очікуваної вартості предмета закупівлі, затвердженої наказом Міністерства розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України від 18.02.2020 № 275 (зі змінами) (далі — Методика), а саме: методом порівняння ринкових цін на підставі даних ринку, а саме загальнодоступної відкритої інформації про ціни та інформації з отриманих цінових пропозицій та прайс-листів на момент вивчення ринку.
11. Найменування предмету закупівлі: Продукти харчування та сушені продукти різні код ДК 021:2015-1585 (Дріжджі пресовані хлібопекарські, кисіль фруктовий).
Номер оголошення в електронній системі закупівель: UA-2022-08-19-008414-a
1.Обгрунтування технічних та якісних характеристик предмету закупівлі: Технічні та якісні характеристики предмета закупівлі визначені у додатку 3 до тендерної документації та встановлені з метою забезпечення лікувально-профілактичним харчуванням персоналу відповідно до вимог діючого законодавства, нормативно-правових актів і нормативних документів до показників якості та безпеки харчових продуктів, пакування, маркування, транспортування, приймання та зберігання.
2.Обгрунтування очікуваної вартості предмету закупівлі: Очікувана вартість предмета закупівлі: 63 113,00 грн (Шістдесят три тисячі сто тринадцять гривень 00 коп) з ПДВ.
Визначення очікуваної вартості предмета закупівлі виконано відповідно до пункту 3 розділу ІІІ Примірної методики визначення очікуваної вартості предмета закупівлі, затвердженої наказом Міністерства розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України від 18.02.2020 № 275 (зі змінами) (далі — Методика), а саме: методом порівняння ринкових цін на підставі даних ринку, а саме загальнодоступної відкритої інформації про ціни та інформації з отриманих цінових пропозицій та прайс-листів на момент вивчення ринку.
12. Найменування предмету закупівлі: Сирні продукти, ДК 021:2015-1554 (Сир кисломолочний та твердий сичужний сир)
Номер оголошення в електронній системі закупівель: UA-2022-08-19-008314-a
1.Обгрунтування технічних та якісних характеристик предмету закупівлі: Технічні та якісні характеристики предмета закупівлі визначені у додатку 3 до тендерної документації та встановлені з метою забезпечення лікувально-профілактичним харчуванням персоналу відповідно до вимог діючого законодавства, нормативно-правових актів і нормативних документів до показників якості та безпеки харчових продуктів, пакування, маркування, транспортування, приймання та зберігання.
2.Обгрунтування очікуваної вартості предмету закупівлі: Очікувана вартість предмета закупівлі: 464 850,00 грн (Чотириста шістдесят чотири тисячі вісімсот п’ятдесят гривень 00 коп) з ПДВ.
Визначення очікуваної вартості предмета закупівлі виконано відповідно до пункту 3 розділу ІІІ Примірної методики визначення очікуваної вартості предмета закупівлі, затвердженої наказом Міністерства розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України від 18.02.2020 № 275 (зі змінами) (далі — Методика), а саме: методом порівняння ринкових цін на підставі даних ринку, а саме загальнодоступної відкритої інформації про ціни та інформації з отриманих цінових пропозицій та прайс-листів на момент вивчення ринку.
13. Найменування предмету закупівлі: Частини прохідних машин, код ДК 021:2015-4363 (Частини прохідних машин)
Номер оголошення в електронній системі закупівель: UA-2022-08-18-008223-a
1.Обгрунтування технічних та якісних характеристик предмету закупівлі:Технічні та якісні характеристики предмета закупівлі визначені у додатку 3 до тендерної документації та встановлені відповідно до вимог технологічного процесу виробництва.
2.Обгрунтування очікуваної вартості предмету закупівлі: Очікувана вартість предмета закупівлі: 1 946 292,00 грн (один мільйон дев’ятсот сорок шість тисяч двісті дев’яносто дві грн 00 коп.) з ПДВ.
Визначення очікуваної вартості предмета закупівлі виконано відповідно до пункту 3 розділу ІІІ Примірної методики визначення очікуваної вартості предмета закупівлі, затвердженої наказом Міністерства розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України від 18.02.2020 № 275 (зі змінами) (далі — Методика), а саме: методом порівняння ринкових цін на підставі даних ринку, а саме загальнодоступної відкритої інформації про ціни та інформації з отриманих цінових пропозицій та прайс-листів на момент вивчення ринку
14. Найменування предмету закупівлі: Частини прохідних машин, код ДК 021:2015 – 4363 (Каталізатор № 5575700040 до шахтного самоскиду МТ-2010 «Epiroc»)
Номер оголошення в електронній системі закупівель: UA-2022-08-19-008591-a
1.Обгрунтування технічних та якісних характеристик предмету закупівлі:Технічні та якісні характеристики предмета закупівлі визначені у додатку 3 до тендерної документації та встановлені відповідно до вимог технологічного процесу виробництва.
2.Обгрунтування очікуваної вартості предмету закупівлі: Очікувана вартість предмета закупівлі: 356 800,00 грн (триста п’ятдесят шість тисяч вісімсот грн. 00 коп.) з ПДВ.
Визначення очікуваної вартості предмета закупівлі виконано відповідно до пункту 3 розділу ІІІ Примірної методики визначення очікуваної вартості предмета закупівлі, затвердженої наказом Міністерства розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України від 18.02.2020 № 275 (зі змінами) (далі — Методика), а саме: методом порівняння ринкових цін на підставі даних ринку,а саме загальнодоступної відкритої інформації про ціни та інформації з отриманих цінових пропозицій та прас-листів на момент вивчення ринку.