1. Найменування предмету закупівлі: М'ясопродукти, код ДК 021:2015 – 1513 (Ковбаси)
Номер оголошення в електронній системі закупівель:UA-2022-12-19-017425-a
Обгрунтування технічних та якісних характеристик предмету закупівлі:
Технічні та якісні характеристики предмета закупівлі визначені у додатку 3 до тендерної документації та встановлені з метою забезпечення лікувально- профілактичним харчуванням персоналу відповідно до вимог діючого законодавства, нормативно – правових актів і нормативних документів до показників якості та безпеки харчових продуктів, пакування, маркування, транспортування, приймання та зберігання.
2.Обгрунтування очікуваної вартості предмету закупівлі:
Очікувана вартість предмета закупівлі: 648 000,00 грн (Шістсот сорок вісім тисяч гривень 00 коп) з ПДВ.
Визначення очікуваної вартості предмета закупівлі виконано відповідно до розділу ІІІ Примірної методики визначення очікуваної вартості предмета закупівлі, затвердженої наказом Міністерства розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України від 18.02.2020 № 275 (зі змінами) (далі — Методика), а саме: методом порівняння ринкових цін на підставі даних ринку, а саме загальнодоступної відкритої інформації про ціни та інформації з отриманих цінових пропозицій та прайс-листів на момент вивчення ринку.
2. Найменування предмету закупівлі: Молоко та вершки, код ДК 021:2015 – 1551 (Молоко пастеризоване)
Номер оголошення в електронній системі закупівель: UA-2022-12-20-020029-a
1.Обгрунтування технічних та якісних характеристик предмету закупівлі:
Технічні та якісні характеристики предмета закупівлі визначені у додатку 3 до тендерної документації та встановлені з метою забезпечення лікувально- профілактичним харчуванням персоналу відповідно до вимог діючого законодавства, нормативно – правових актів і нормативних документів до показників якості та безпеки харчових продуктів, пакування, маркування, транспортування, приймання та зберігання.
2.Обгрунтування очікуваної вартості предмету закупівлі:
Очікувана вартість предмета закупівлі: 331886,00 грн (Триста тридцять одна тисяча вісімсот вісімдесят шість гривень грн 00 коп) з ПДВ.
Визначення очікуваної вартості предмета закупівлі виконано відповідно до пункту 3 розділу ІІІ Примірної методики визначення очікуваної вартості предмета закупівлі, затвердженої наказом Міністерства розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України від 18.02.2020 № 275 (зі змінами) (далі — Методика), а саме: методом порівняння ринкових цін на підставі даних ринку, а саме загальнодоступної відкритої інформації про ціни та інформації з отриманих цінових пропозицій та прайс-листів на момент вивчення ринку.
3. Найменування предмету закупівлі: Харчові жири, код ДК 021:2015 – 1543 (Маргарин)
Номер оголошення в електронній системі закупівель:UA-2022-12-19-017950-a
1.Обгрунтування технічних та якісних характеристик предмету закупівлі:
Технічні та якісні характеристики предмета закупівлі визначені у додатку 3 до тендерної документації та встановлені з метою забезпечення лікувально-профілактичним харчуванням персоналу відповідно до вимог діючого законодавства, нормативно-правових актів і нормативних документів до показників якості та безпеки харчових продуктів, пакування, маркування, транспортування, приймання та зберігання.
2.Обгрунтування очікуваної вартості предмету закупівлі:
Очікувана вартість предмета закупівлі: 105228,00 грн (Сто п’ять тисяч двісті двадцять вісім гривень 00 коп) з ПДВ.
Визначення очікуваної вартості предмета закупівлі виконано відповідно до розділу ІІІ Примірної методики визначення очікуваної вартості предмета закупівлі, затвердженої наказом Міністерства розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України від 18.02.2020 № 275 (зі змінами) (далі — Методика), а саме: методом порівняння ринкових цін на підставі даних ринку, а саме загальнодоступної відкритої інформації про ціни та інформації з отриманих цінових пропозицій та прас - листів на момент вивчення ринку.
4. Найменування предмету закупівлі: Хлібопродукти, свіжовипечені хлібобулочні та кондитерські вироби, код ДК 021:2015 – 1581 (Хліб)
Номер оголошення в електронній системі закупівель:UA-2022-12-21-012927-a
1.Обгрунтування технічних та якісних характеристик предмету закупівлі:
Технічні та якісні характеристики предмета закупівлі визначені у додатку 3 до тендерної документації та встановлені з метою забезпечення лікувально-профілактичним харчуванням персоналу відповідно до вимог діючого законодавства, нормативно-правових актів і нормативних документів до показників якості та безпеки харчових продуктів, пакування, маркування, транспортування, приймання та зберігання.
2.Обгрунтування очікуваної вартості предмету закупівлі:
Очікувана вартість предмета закупівлі: 122 580,00 грн (Сто двадцять дві тисячі п’ятсот вісімдесят гривень 00 коп) з ПДВ.
Визначення очікуваної вартості предмета закупівлі виконано відповідно до розділу ІІІ Примірної методики визначення очікуваної вартості предмета закупівлі, затвердженої наказом Міністерства розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України від 18.02.2020 № 275 (зі змінами) (далі – Методика), а саме: методом порівняння ринкових цін на підставі даних ринку, а саме загальнодоступної відкритої інформації про ціни та інформації з отриманих цінових пропозицій та прайс-листів на момент вивчення ринку.
5. Найменування предмету закупівлі: Продукція тваринництва та супутня продукція , код ДК 021:2015 – 0314 (яйця курячі)
Номер оголошення в електронній системі закупівель: UA-2022-12-20-008151-a
1.Обгрунтування технічних та якісних характеристик предмету закупівлі:
Технічні та якісні характеристики предмета закупівлі визначені у додатку 3 до тендерної документації та встановлені з метою забезпечення лікувально- профілактичним харчуванням персоналу відповідно до вимог діючого законодавства, нормативно – правових актів і нормативних документів до показників якості та безпеки харчових продуктів, пакування, маркування, транспортування, приймання та зберігання.
2.Обгрунтування очікуваної вартості предмету закупівлі:
Очікувана вартість предмета закупівлі: 95 200,00 грн ( дев’яносто п’ять тисяч двісті грн. 00 коп.) з ПДВ.
Визначення очікуваної вартості предмета закупівлі виконано відповідно до розділу ІІІ Примірної методики визначення очікуваної вартості предмета закупівлі, затвердженої наказом Міністерства розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України від 18.02.2020 № 275 (зі змінами) (далі — Методика), а саме: методом порівняння ринкових цін на підставі даних ринку, а саме загальнодоступної відкритої інформації про ціни та інформації з отриманих цінових пропозицій та прайс-листів на момент вивчення ринку.
6. Найменування предмету закупівлі: Сирні продукти код ДК 021:2015 – 1554 (Сир кисломолочний, сир твердий)
Номер оголошення в електронній системі закупівель: UA-2022-12-20-007021-a
1.Обгрунтування технічних та якісних характеристик предмету закупівлі:
Технічні та якісні характеристики предмета закупівлі визначені у додатку 3 до тендерної документації та встановлені з метою забезпечення лікувально-профілактичним харчуванням персоналу відповідно до вимог діючого законодавства, нормативно-правових актів і нормативних документів до показників якості та безпеки харчових продуктів, пакування, маркування, транспортування, приймання та зберігання.
2.Обгрунтування очікуваної вартості предмету закупівлі:
Очікувана вартість предмета закупівлі: 375190,80 грн (Триста сімдесят п’ять тисяч сто дев’яносто гривень 80 коп) з ПДВ.
Визначення очікуваної вартості предмета закупівлі виконано відповідно до розділу ІІІ Примірної методики визначення очікуваної вартості предмета закупівлі, затвердженої наказом Міністерства розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України від 18.02.2020 № 275 (зі змінами) (далі — Методика), а саме: методом порівняння ринкових цін на підставі даних ринку, а саме загальнодоступної відкритої інформації про ціни та інформації з отриманих цінових пропозицій та прайс-листів на момент вивчення ринку.
7. Найменування предмету закупівлі: Молочні продукти різні код ДК 021:2015 – 1555 (Кефір та сметана)
Номер оголошення в електронній системі закупівель: UA-2022-12-20-005764-a
1.Обгрунтування технічних та якісних характеристик предмету закупівлі:
Технічні та якісні характеристики предмета закупівлі визначені у додатку 3 до тендерної документації та встановлені з метою забезпечення лікувально-профілактичним харчуванням персоналу відповідно до вимог діючого законодавства, нормативно-правових актів і нормативних документів до показників якості та безпеки харчових продуктів, пакування, маркування, транспортування, приймання та зберігання.
2.Обгрунтування очікуваної вартості предмету закупівлі:
Очікувана вартість предмета закупівлі: 434 927,50 грн (Чотириста тридцять чотири тисячі дев’ятсот двадцять сім грн. 50коп) з ПДВ
Визначення очікуваної вартості предмета закупівлі виконано відповідно до розділу ІІІ Примірної методики визначення очікуваної вартості предмета закупівлі, затвердженої наказом Міністерства розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України від 18.02.2020 № 275 (зі змінами) (далі — Методика), а саме:
методом порівняння ринкових цін на підставі даних ринку, а саме загальнодоступної відкритої інформації про ціни та інформації з отриманих цінових пропозицій та прайс-листів на момент вивчення ринку
8. Найменування предмету закупівлі: Зернові культури та картопля, код ДК 021:2015 – 0321 (картопля)
Номер оголошення в електронній системі закупівель:UA-2022-12-20-004634-а
1.Обгрунтування технічних та якісних характеристик предмету закупівлі:
Технічні та якісні характеристики предмета закупівлі визначені у додатку 3 до тендерної документації та встановлені з метою забезпечення лікувально- профілактичним харчуванням персоналу відповідно до вимог діючого законодавства, нормативно – правових актів і нормативних документів до показників якості та безпеки харчових продуктів, пакування, маркування, транспортування, приймання та зберігання.
2.Обгрунтування очікуваної вартості предмету закупівлі:
Очікувана вартість предмета закупівлі: 121 912,00 грн (сто двадцять одна тисяча дев’ятсот дванадцять грн. 00 коп.) з ПДВ.
Визначення очікуваної вартості предмета закупівлі виконано відповідно до розділу ІІІ Примірної методики визначення очікуваної вартості предмета закупівлі, затвердженої наказом Міністерства розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України від 18.02.2020 № 275 (зі змінами) (далі — Методика), а саме: методом порівняння ринкових цін на підставі даних ринку, а саме загальнодоступної відкритої інформації про ціни та інформації з отриманих цінових пропозицій та прайс-листів на момент вивчення ринку.
9. Найменування предмету закупівлі: Овочі, фрукти та горіхи, код ДК 021:2015 – 0322 (Цибуля, капуста качанна, буряк, морква, часник, лимони, яблука)
Номер оголошення в електронній системі закупівель:UA-2022-12-21-009813-a
1.Обгрунтування технічних та якісних характеристик предмету закупівлі:
Технічні та якісні характеристики предмета закупівлі визначені у додатку 3 до тендерної документації та встановлені з метою забезпечення лікувально-профілактичним харчуванням персоналу відповідно до вимог діючого законодавства, нормативно – правових актів і нормативних документів до показників якості та безпеки харчових продуктів, пакування, маркування, транспортування, приймання та зберігання.
2.Обгрунтування очікуваної вартості предмету закупівлі:
Очікувана вартість предмета закупівлі: 336 128,70грн (триста тридцятьшістьтисяч сто двадцять вісім грн. 70 коп.) з ПДВ.
Визначення очікуваної вартості предмета закупівлі виконано відповідно до розділу ІІІ Примірної методики визначення очікуваної вартості предмета закупівлі, затвердженої наказом Міністерства розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України від 18.02.2020 № 275 (зі змінами) (далі — Методика), а саме: методом порівняння ринкових цін на підставі даних ринку, а саме загальнодоступної відкритої інформації про ціни та інформації з отриманих цінових пропозицій та прайс-листів на момент вивчення ринку.
10. Найменування предмету закупівлі: Цукор і супутня продукція, код ДК 021:2015 – 1583 (Цукор)
Номер оголошення в електронній системі закупівель UA-2022-12-21-016618-a
1.Обгрунтування технічних та якісних характеристик предмету закупівлі:
Технічні та якісні характеристики предмета закупівлі визначені у додатку 3 до тендерної документації та встановлені з метою забезпечення лікувально- профілактичним харчуванням персоналу відповідно до вимог діючого законодавства, нормативно – правових актів і нормативних документів до показників якості та безпеки харчових продуктів, пакування, маркування, транспортування, приймання та зберігання.
2.Обгрунтування очікуваної вартості предмету закупівлі:
Очікувана вартість предмета закупівлі: 111 000,00 грн (Сто одинадцять тисяч гривень грн 00 коп) з ПДВ.
Визначення очікуваної вартості предмета закупівлі виконано відповідно до розділу ІІІ Примірної методики визначення очікуваної вартості предмета закупівлі, затвердженої наказом Міністерства розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України від 18.02.2020 № 275 (зі змінами) (далі — Методика), а саме: методом порівняння ринкових цін на підставі даних ринку, а саме загальнодоступної відкритої інформації про ціни та інформації з отриманих цінових пропозицій та прас - листів на момент вивчення ринку.
11. Найменування предмету закупівлі: Парфуми,засоби гігієни та презервативи, код ДК 021:2015 – 3371 (мило туалетне)
ID в ЕСЗ : UA-2022-12-21-018335-a
1.Обгрунтування технічних та якісних характеристик предмету закупівлі: Виробнича необхідність проведення закупівлі зумовлена потребою його використання у виробничих процесах згідно вимог охорони праці.
2.Обгрунтування очікуваної вартості предмету закупівлі:
Очікувана вартість предмета закупівлі: 610200,00 грн (шістсот десять тисяч двісті грн 00 коп.) з ПДВ.
Визначення очікуваної вартості предмета закупівлі виконано відповідно розділу ІІІ Примірної методики визначення очікуваної вартості предмета закупівлі, затвердженої наказом Міністерства розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України від 18.02.2020 № 275 (зі змінами) (далі — Методика), або методом порівняння ринкових цін на підставі даних ринку, а саме загальнодоступної відкритої інформації про ціни та інформації з отриманих цінових пропозицій та прайс-листів на момент вивчення ринку.
12. Найменування предмету закупівлі: Електрична енергія, код ДК 021:2015 – 0931 (Електрична енергія)
Номер оголошення в електронній системі закупівель: UA-2022-12-21-019704-a
1.Обгрунтування технічних та якісних характеристик предмету закупівлі: Технічні та якісні характеристики предмета закупівлі визначені та встановлені відповідно до планових обсягів електричної енергії підрозділів для технологічного процесу виробництва.
Якість постачання електроенергії:
- безперервне надання послуг;
- відповідно до положень пункту 11.4.6 глави 11.4 розділу XI Кодексу систем розподілу, затвердженого постановою НКРЕКП від 14.03.2018 № 310, параметри якості електроенергії в точках приєднання споживачів в нормальних умовах експлуатації відповідають параметрам, визначеним у ДСТУ EN 50160:2014 «Характеристики напруги електропостачання в електричних мережах загальної призначеності».
2.Обгрунтування очікуваної вартості предмету закупівлі:
Очікувана вартість предмета закупівлі: 596 079 576,91 грн. (п`ятсот дев`яносто шість мільйонів сімдесят дев`ять тисяч п`ятсот сімдесят шість грн. 91 коп.) з ПДВ.
Визначення очікуваної вартості предмета закупівлі виконано відповідно до розділу ІІІ Примірної методики визначення очікуваної вартості предмета закупівлі, затвердженої наказом Міністерства розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України від 18.02.2020 № 275 (зі змінами) (далі — Методика), а саме: методом ринкових цін на підставі даних ринку електричної енергії , а саме загальнодоступної відкритої інформації про ціни на ринку «на добу наперед», розміщені на сайті ДП «Оператор ринку» (www.oree.com.ua).
13. Найменування предмету закупівлі: Оброблені фрукти та овочі, код ДК 021:2015-1533 (Горох колотий, горох консервований, овочі консервовані, томатне пюре, сухофрукти, родзинки, повидло)
Номер оголошення в електронній системі закупівель:UA-2022-12-21-018214-a
1.Обгрунтування технічних та якісних характеристик предмету закупівлі:
Технічні та якісні характеристики предмета закупівлі визначені у додатку 3 до тендерної документації та встановлені з метою забезпечення лікувально-профілактичним харчуванням персоналу відповідно до вимогдіючого законодавства, нормативно-правових актів і нормативних документів до показників якості та безпеки харчових продуктів, пакування, маркування, транспортування, приймання та зберігання.
2.Обгрунтування очікуваної вартості предмету закупівлі:
Очікувана вартість предмета закупівлі: 178 196,20 грн (Сто сімдесят вісім тисяч сто дев’яносто шість гривень 20 коп) з ПДВ.
Визначення очікуваної вартості предмета закупівлі виконано відповідно до розділу ІІІ Примірної методики визначення очікуваної вартості предмета закупівлі, затвердженої наказом Міністерства розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України від 18.02.2020 № 275 (зі змінами) (далі — Методика), а саме: методом порівняння ринкових цін на підставі даних ринку, а саме загальнодоступної відкритої інформації про ціни та інформації з отриманих цінових пропозицій та прайс-листів на момент вивчення ринку.
14. Найменування предмету закупівлі: Вершкове масло,код ДК 021:2015 – 1553 (Вершкове масло)
Номер оголошення в електронній системі закупівель:UA-2022-12-22-011991-a
1.Обгрунтування технічних та якісних характеристик предмету закупівлі: Технічні та якісні характеристики предмета закупівлі визначені у додатку 3 до тендерної документації та встановлені з метою забезпечення лікувально-профілактичним харчуванням персоналу відповідно до вимогдіючого законодавства, нормативно-правових актів і нормативних документів до показників якості та безпеки харчових продуктів, пакування, маркування, транспортування, приймання та зберігання.
2.Обгрунтування очікуваної вартості предмету закупівлі:
Очікувана вартість предмета закупівлі: 317968,00 грн (Триста сімнадцять тисяч дев’ятсот шістдесят вісім гривень 00 коп) з ПДВ.
Визначення очікуваної вартості предмета закупівлі виконано відповідно до розділу ІІІ Примірної методики визначення очікуваної вартості предмета закупівлі, затвердженої наказом Міністерства розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України від 18.02.2020 № 275 (зі змінами) (далі — Методика), а саме: методом порівняння ринкових цін на підставі даних ринку, а саме загальнодоступної відкритої інформації про ціни та інформації з отриманих цінових пропозицій та прайс-листів на момент вивчення ринку.
15 Найменування предмету закупівлі: Макаронні вироби, код ДК 021:2015 – 1585 (Макаронні вироби)
Номер оголошення в електронній системі закупівель:UA-2022-12-22-019553-a
1.Обгрунтування технічних та якісних характеристик предмету закупівлі:
Технічні та якісні характеристики предмета закупівлі визначені у додатку 3 до тендерної документації та встановлені з метою забезпечення лікувально-профілактичним харчуванням персоналу відповідно до вимогдіючого законодавства, нормативно-правових актів і нормативних документів до показників якості та безпеки харчових продуктів, пакування, маркування, транспортування, приймання та зберігання.
2.Обгрунтування очікуваної вартості предмету закупівлі:
Очікувана вартість предмета закупівлі: 24 030,00грн (Двадцять чотири тисячі тридцять грн. 00коп) з ПДВ
Визначення очікуваної вартості предмета закупівлі виконано відповідно до розділу ІІІ Примірної методики визначення очікуваної вартості предмета закупівлі, затвердженої наказом Міністерства розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України від 18.02.2020 № 275 (зі змінами) (далі — Методика), а саме: методом порівняння ринкових цін на підставі даних ринку, а саме загальнодоступної відкритої інформації про ціни та інформації з отриманих цінових пропозицій та прайс-листів на момент вивчення ринку.
16. Найменування предмету закупівлі: М’ясо, код ДК 021:2015 – 1511 (Яловичина, свинина, печінка яловича)
Номер оголошення в електронній системі закупівель:UA-2022-12-22-020651-a
1. Обгрунтування технічних та якісних характеристик предмету закупівлі: Технічні та якісні характеристики предмета закупівлі визначені у додатку 3 до тендерної документації та встановлені з метою забезпечення лікувально-профілактичним харчуванням персоналу відповідно до вимог діючого законодавства, нормативно-правових актів і нормативних документів до показників якості та безпеки харчових продуктів, пакування, маркування, транспортування, приймання та зберігання.
2. Обгрунтування очікуваної вартості предмету закупівлі:
Очікувана вартість предмета закупівлі: 2 087 705,00 грн (Два мільйони вісімдесят сім тисяч сімсот п’ять гривень 00 коп) з ПДВ.
Визначення очікуваної вартості предмета закупівлі виконано відповідно до розділу ІІІ Примірної методики визначення очікуваної вартості предмета закупівлі, затвердженої наказом Міністерства розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України від 18.02.2020 № 275 (зі змінами) (далі — Методика), а саме: методом порівняння ринкових цін на підставі даних ринку, а саме загальнодоступної відкритої інформації про ціни та інформації з отриманих цінових пропозицій та прайс-листів на момент вивчення ринку.
17. Найменування предмету закупівлі: Продукти харчування та сушені продукти різні код ДК 021:2015 – 1589 (дріжджі пресовані хлібопекарські, кисіль фруктовий)
Номер оголошення в електронній системі закупівель: UA-2022-12-22-016741-a
1.Обгрунтування технічних та якісних характеристик предмету закупівлі: Технічні та якісні характеристики предмета закупівлі визначені у додатку 3 до тендерної документації та встановлені з метою забезпечення лікувально-профілактичним харчуванням персоналу відповідно до вимог діючого законодавства, нормативно-правових актів і нормативних документів до показників якості та безпеки харчових продуктів, пакування, маркування, транспортування, приймання та зберігання.
2.Обгрунтування очікуваної вартості предмету закупівлі:
Очікувана вартість предмета закупівлі: 52 218,00 грн (П’ятдесят дві тисячі двісті вісімнадцять гривень 00 коп) з ПДВ.
Визначення очікуваної вартості предмета закупівлі виконано відповідно до розділу ІІІ Примірної методики визначення очікуваної вартості предмета закупівлі, затвердженої наказом Міністерства розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України від 18.02.2020 № 275 (зі змінами) (далі — Методика), а саме: методом порівняння ринкових цін на підставі даних ринку, а саме загальнодоступної відкритої інформації про ціни та інформації з отриманих цінових пропозицій та прайс-листів на момент вивчення ринку.
Розділ: