11. Найменування предмету закупівлі: М'ясопродукти, код ДК 021:2015 – 1513 (Ковбаса напівкопчена з свинини, яловичини, курятини, сорт вищий)
Номер оголошення в електронній системі закупівель: UA-2024-07-05-008996-a
1.Обгрунтування технічних та якісних характеристик предмету закупівлі:
Технічні та якісні характеристики предмета встановлені з метою забезпечення лікувально - профілактичним харчуванням персоналу відповідно до вимог діючого законодавства, нормативно – правових актів і нормативних документів до показників якості та безпеки харчових продуктів, пакування, маркування, транспортування, приймання та зберігання.
2.Обгрунтування очікуваної вартості предмету закупівлі:
Очікувана вартість предмета закупівлі: 548651,00 грн (п’ятосот сорок вісім тисяч шістсот п’ятдесят одна грн 00 коп) з ПДВ.
Визначення очікуваної вартості предмета закупівлі виконано відповідно до розділу ІІІ Примірної методики визначення очікуваної вартості предмета закупівлі, затвердженої наказом Міністерства розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України від 18.02.2020 № 275 (зі змінами), а саме: методом порівняння ринкових цін на підставі даних ринку, а саме загальнодоступної відкритої інформації про ціни та інформації з отриманих цінових пропозицій та прайс-листів на момент вивчення ринку.