Тендери

Обгрунтування технічних та якісних характеристик предмету закупівлі та його очікуваної вартості: від 20.01.2025 р

1. Найменування предмету закупівлі:  Цукор і супутня продукція,  код ДК 021:2015–1583  (Цукор буряковий кристалічний)
Номер оголошення в електронній системі закупівель: UA-2025-01-13-012151-a
1.Обгрунтування технічних та якісних характеристик предмету закупівлі:

Обгрунтування технічних та якісних характеристик предмету закупівлі та його очікуваної вартості: від 13.01.2025 р

1. Найменування предмету закупівлі: Бурове обладнання, код ДК 021:2015-4313 (Штанга НКР-100)
Номер оголошення в електронній системі закупівель: UA-2025-01-06-001061-a
1. Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмету закупівлі:  Технічні та якісні характеристики предмета закупівлі визначені у  тендерній документації та встановлені для забезпечення виконання виробничої програми видобутку руди.

Обгрунтування технічних та якісних характеристик предмету закупівлі та його очікуваної вартості: від 06.01.2025 р

1. Найменування предмету закупівлі: Заправки та приправи, код ДК 021:2015-1587 (Оцет столовий, 9%; Сіль харчова, кам’яна, помел 1, гатунок перший; Лимонна кислота моногідрат харчова; Цукор ванільний; Майонез 67%; Перець чорний мелений; Лавровий лист цілий; Лимонна кислота моногідрат харчова)
Номер оголошення в електронній системі закупівель: UA-2025-01-02-005204-a
1.Обгрунтування технічних та якісних характеристик предмету закупівлі:

Обгрунтування технічних та якісних характеристик предмету закупівлі та його очікуваної вартості: від 30.12.2024 р

1. Найменування предмету закупівлі: Електрична енергія, код ДК 021:2015-0931 (Електрична енергія, без розподілу)
Номер оголошення в електронній системі закупівель: UA-2024-12-23-012429-a
1.Обгрунтування технічних та якісних характеристик предмету закупівлі: 
  Технічні та якісні характеристики предмета закупівлі встановлені відповідно до планових обсягів електричної енергії підрозділів для технічного процесу виробництва.
Якість постачання електроенергії:

Обгрунтування технічних та якісних характеристик предмету закупівлі та його очікуваної вартості: від 23.12.2024 р

1. Найменування предмету закупівлі: Вершкове масло, код ДК 021:2015 - 1553 (Масло солодковершкове 73%, ДСТУ 4399)
Номер оголошення в електронній системі закупівель: UA-2024-12-16-006412-a
1.Обгрунтування технічних та якісних характеристик предмету закупівлі:

Страницы